Diensten

Je hebt het boek gelezen en denkt: hoe nu verder? Wat kan ik doen? Hoe krijg ik mijn werknemers of gasten ook op het duurzaamheidspad?

Wij kunnen je helpen en bieden daarom:

  1. advies op maat
  2. lezingen
  3. duurzame koffieproeverij
  4. training

Advies op maat

Advies op maat

In een een-op-een gesprek onderzoeken we op welk vlak jij en jouw bedrijf wil en kan verduurzamen. Welke vragen stel je koffiebedrijven als je een tender uitschrijft voor de inkoop van koffie? Welke koffie gebruik je nu en hoe kom je erachter hoe duurzaam deze koffie is? Hoe onderneem je een eigen duurzaamheidsproject en met wie kan en wil je samenwerken?

Wij helpen je om een antwoord te krijgen op deze en vele andere duurzaamheidsvragen. Voor meer informatie en een offerte stuur een email naar: info@deprijsvanmijnkoffie.nl

Lezingen

Jullie zijn met je koffiebedrijf al goed bezig met een duurzaamheidsstrategie. Maar nu wil je dat alle medewerkers (barista’s, bediening, binnen- en buitendienst) begrijpen waarom het zo belangrijk is dat ook zij het verhaal dragen en overdragen aan jullie gasten of klanten.

Of wil je tijdens een personeelsdag als afwisseling eens een heel ander onderwerp bespreken dan hetgeen waar jullie iedere dag mee bezig zijn. Een onderwerp waar veel van je medewerkers wel iedere dag mee te maken hebben als ze ’s ochtends bij de koffiebar hun dagelijkse kop koffie bestellen.

Het verhaal van de koffie is een verhaal van heel veel mensen en daarom vertellen we het graag voort. Voor meer informatie en een offerte stuur een email naar: info@deprijsvanmijnkoffie.nl

Duurzame koffieproeverij

Als je het boek goed hebt gelezen weet je dat duurzaamheid en kwaliteit niet per definitie samen gaan. Een koffie kan duurzaam zijn geproduceerd maar slecht van kwaliteit zijn. Wil jij koffie serveren waarbij deze twee elementen wel samen zijn gekomen dan organiseren we graag voor jou een duurzame koffieproeverij. Voor meer informatie en een offerte stuur een email naar: info@deprijsvanmijnkoffie.nl

Training

Voor de koffieprofessional heeft de SCA (Specialty Coffee Association) de training SCA Sustainability in Coffee training ontwikkeld. Bij De Koffieschool kun je deze training volgen.